Hvor går veien videre for det frie scenekunstfeltet?

ÅPENT HUS HOS DANSE- OG TEATERSENTRUM

TEMA: VEIEN VIDERE FOR SCENEKUNSTFELTET


Dato: 23. november kl. 12-14

Hvor: Observatoriegata 1b, 0254 Oslo (Halvbroren)

Danse- og teatersentrum inviterer til et dialogmøte: Hvor går veien videre for det frie scenekunstfeltet - hva er de samlede behovene for sektoren? 

Danse- og teatersentrum har nå startet en ny strategiperiode hvor vi spisser vårt mandat. I vår nye strategi har vi som mål å bevare og utvikle et scenekunstfelt som er livskraftig og bærekraftig, med solide rammevilkår og strukturer som tjener hele feltet. Det frie scenekunstfeltet utgjør Danse- og teatersentrum sitt DNA, men med våre kjerneoppgaver er organisasjonen viktig for feltet som helhet. Vi inviterer vårt nettverk og andre aktører innenfor scenekunsten til et dialogmøte om behovene for det frie feltet, hvor veien videre bør gå, og hvordan Danse- og teatersentrum kan styrke det frie feltet innenfor vårt mandat. 

Møtet er åpent for alle, men påmelding kreves. 

Velkommen!

Åpent hus:
Danse- og teatersentrum er et kompetansesenter som aktivt fremmer den profesjonelle scenekunsten på nasjonalt og internasjonalt nivå. Vår visjon er å skape et livskraftig scenekunstmiljø. For å realisere dette målet, som innebærer et levende, pulserende, fremtidsrettet, og aktivt scenekunstmiljø, arbeider vi kontinuerlig med å styrke svake strukturer og bidra til utviklingen og styrkingen av sektoren. Dette oppnår vi blant annet gjennom organisering av faglige samlinger og kompetansehevende tiltak. Velkommen til åpent hus!


Foto: Hallgrim Hansegård, Skaut, FRIKAR