TANZMESSE 2024

Tanzmesse - Open call for proposals!

Ønsker du å søke om deltakelse i forestillingsprogrammet under internasjonale tanzmesse nrw 2024? Her følger kort oversikt over hvordan du kan gå frem. Danse- og teatersentrum vil også i 2024 være vertskap for en norsk stand, noe som gir norske dansekunstnere en plattform til å promotere seg selv. Danse- og teatersentrum / Performing Arts Hub Norway har allerede reservert en stand og vil ha ansvar for både utforming og logistikk ved denne. Vi vil offentliggjøre en utlysning for deltakelse på selve messen senere.

For mer informasjon om Tanzmesse, vennligst besøk nettstedet: https://www.tanzmesse.com .

Søknad om Showcase:

Norske kunstnere har muligheten til å søke om å bli en del av det offisielle programmet til internasjonale tanzmesse nrw 2024. For å søke må man være tilknyttet en stand. Ved å søke om deltakelse i showcase-programmet, forventes det også at man vil være til stede under Tanzmesse 2024 for å promotere sitt kompani.

Informasjon fra Tanzmesse:

  • Hver stand kan invitere så mange kompanier de ønsker til å sende inn ett eller flere forslag til Performance Programme. Dette gjelder kun hvis kunstnerne/kompaniene er representert ved standen i utstillingshallen AGORA under Tanzmesse 2024.

  • Kompanier kan KUN søke om deltakelse hvis de er tilknyttet en stand og har mottatt en invitasjonsepost fra koordinatoren av den aktuelle standen.

**Viktig å merke seg:** Deltakerne vil selv være ansvarlige for alle kostnader relatert til deltakelse på messen. 

Vi deltar også på messen med vårt nordiske nettverk, Nordics Combined, og vil arrangere flere nordiske aktiviteter under tanzmesse også i 2024. Mer informasjon kommer i 2024.

Dersom dere ønsker å søke om deltakelse i forestillingsprogrammet via Danse- og teatersentrum sin stand, må dere motta en invitasjon fra oss. Invitasjonen vil bli sendt via Tanzmesse sin nettside. Vennligst ta kontakt med Anders R. Småhaug via e-post for å motta invitasjon. Fristen for søknader er 15. september 2023. Gi beskjed så snart som mulig hvis dette er aktuelt for dere.

Spørsmål?

Dersom du lurer på noe, ikke nøl med å kontakte Anders R. Småhaug via e-post: anders@pahn.no.