Hong Kong Performing Arts Expo - oktober 2024!

Høsten 2024, fra 14. til 18. oktober 2024, arrangeres Hong Kong Performing Arts Expo for første gang i Hong Kong, og PAHN tar sikte på å gjenopprette Asia-satsingen med et delegasjonsbesøk til denne omfattende messen for scenekunst.

Vi inviterer nå norske kunstnere, kompanier, profesjonelle scenekunstutøvere og organisasjoner til å være del av delegasjonen. Reisen i 2024 er i hovedsak tenkt å være en sondering for om PAHN skal satse på deltakelse med en delegasjon i fremtiden. Planlegger du allerede å delta og ønsker å være en del av en norsk delegasjon, send en e-post til anders@pahn.no

En port til asiatiske og internasjonale markeder

HKPAX er utvalgt av The Economist som en av nøkkelbegivenhetene for «The World Ahead 2024», og byr på mange muligheter for internasjonal synlighet, å knytte kontakt med mulige samarbeidspartnere og bygge nettverk med internasjonale kollegaer for norske kunstnere og scenekunstkompanier. Messen kan fungere som en port til resten av Asia, men også verden, da en rekke andre internasjonale aktører tar turen til Hong Kong.

Varierte forestillinger og arrangementer

HKPAX vil by på en rekke fantastiske forestillinger og arrangementer med nettverksbygging og samarbeid som rød tråd. Hong Kong Arts Development Council er ansvarlig arrangør.

West Kowloon Cultural District er festivalens sentrum, og er et blomstrende kunstområde med konsertlokaler, museer, grønne lunger og spisesteder. Messen tar også i bruk flere arenaer i hele byen, og man vil få mulighet til å besøke teatre og institusjoner, og møte kunstnere, organisasjoner og andre bransjeaktører.

Les mer her: www.hkpax.org.hk/en

Den 23. april arrangerer vi informasjonsmøte om støtteordninger for internasjonale møter og reiser. Les mer her!

 

Spørsmål og kontakt:
Anders Rohlan Småhaug, anders@pahn.no