OPEN CALL : NORWAY NOW NEW YORK 2025

Danse- og teatersentrum / Performing Arts Hub Norway (DTS / PAHN) har startet planleggingen av vår årlige delegasjonsreise til New York som neste gang vil finne sted i januar 2025.  

I samarbeid med våre amerikanske samarbeidspartnere søker vi norske scenekunstkompanier som ønsker å arbeide aktivt og målrettet med nettverk og promotering i det nord-amerikanske markedet der hovedfokus er å tilrettelegge for langsiktig relasjonsbygging mellom norske scenekunstnere og et internasjonalt nettverk.  

I perioden 09. – 13. januar lager vi nettverksmøteplasser i New York som inkluderer vår pitch-session “Norway Now” der delegasjonens deltakere pitcher turnèaktuelle verk. Arrangementet streames live, og både live-stream og opptak distribueres til et internasjonalt nettverk bestående av programmerere fra hele verden. I tillegg består publikum av nord-amerikanske og internasjonale programmere der vi legger opp til speed-dating i etterkant av pitch-session.  

Utover pitch-session vil programmet i dagene før og etter bestå av nettverkstreff samt faglig påfyll. Det forventes at delegasjonens deltakere i forkant arbeider selvstendig med booking av møter med relevante samarbeidspartnere. Mer info om program kommer!  

Danse- og teatersentrum oppfordrer med dette norske scenekunstnere/kompanier som ønsker å legge tid og ressurser inn i å etablere og/eller videreføre samarbeidsprosjekter med nord-amerikanske/internasjonale samarbeidspartnere å søke plass i vår kommende delegasjon til New York.   

Vi bevilger NOK 16 000,- i reisestøtte pr. kompani.  

*Egenandel må alltid iberegnes.    

*Representanten må være tilgjengelig for å delta delegasjonens program i perioden 09.-13. januar 2025.  
*I tillegg vil det bli avholdt digitale informasjonsmøter + workshop høsten 2024.  Disse vil være obligatorisk å delta på. Dersom man er forhindret, vil vi sende ut opptak i etterkant.  

 

Søknadsfrist: 10. mai 2024, kl. 16:00 

NB! Endringer i planlagt program og tillegg kan forekomme.  

Svar på søknad vil foreligge senest 07. juni 2024.  

Har du spørsmål?    

Ta kontakt med Eksekutiv produsent og faglig rådgiver, Anders Rohlan Småhaug på mail anders@pahn.no.     

PAHN