KOREA - NORDIC CONNECTION 2022

KOREA - NORDIC CONNECTION 2022

Ageing in the Arts

Jobber du med Ageing in the Arts, har en ambisjon om å arbeide med aldring i samfunnet som tematikk, eller forestillinger rettet mot en eldre publikumsgruppe?

Foto: Babyopera & Babyart

Foto av forestillingen “Mago” av Babyopera og Babyart.
Korea - Nordic Connection 2017 - 2018.

Danse- og teatersentrum/Performing Arts Hub Norway søker profesjonelle scenekunstnere (kunstner, kompani og produsent, ol.) til Korea-Nordic connection 2022. Det omfatter deltagelse på nettverksmøter, seminarer og forestillinger i hhv. Västerås 07. – 09.juni. under Scenkonstbiennalen og under PAMS i Seoul 26.-30. september 2022. 

Korea – Nordic Connection er et nettverksprogram i Korea og Sverige for scenekunstnere i Norden og Korea som har fokus «Ageing in the arts», det være seg eldre utøvere på scenen, tematikk i kunsten, rettet mot eldre publikumsgrupper eller hvordan programmere for et eldre publikum. Kunstnere, kompanier og produsenter, som er en del av det norske, profesjonelle scenekunstmiljøet, og som spesielt arbeider eller har en ambisjon om å arbeide med denne tematikken eller en eldre publikumsgruppe, oppfordres til å ta kontakt med oss.  

Vi legger til rette for at en mindre gruppe scenekunstnere kan delta. Danse- og teatersentrum/Performing Arts Hub Norway vil kunne subsidiere med en andel til reise og opphold. Det forutsettes alltid en egenandel. Det tas forbehold om endringer da denne utlysningen sendes ut før Danse- og Teatersentrum / Performing Arts Hub Norway’s prosjektmidler for 2022 er bekreftet. 

Ønsker du å være en del av dette eller vil ha mer informasjon, send en henvendelse til internasjonal produsent, Anders Rohlan Småhaug. Frist for henvendelse: 02.mars 2022.

OM KOREA - NORDIC CONNECTION

Programmet støtter internasjonal utveksling og samarbeid innen scenekunst. Utvekslingen gir utøvere innen scenekunst muligheten til å besøke det tilsvarende landet for å få markedskunnskap og en bedre forståelse, og for å finne muligheter for fremtidig samarbeid og utveksling. Målet er å oppmuntre til langvarig kreativ utveksling og samarbeid.  Partnere fra de nordiske landene: Dance Info Finland, CircusInfo Finland, Swedish Arts Council, Performing Arts Hub Norway og Danish Agency for Culture and Palaces. Partner fra Korea: KAMS (Korea Arts Management Services) 

Video av “Mago” av Babyopera. Korea Nordic Connection 2017 - 2018.

TIDLIGERE PROGRAM

Korea–Nordic Connection 2017 – 2018: Korea-Nordic Connection var et kunstner-utvekslingsprogram for koreanske og nordiske utøvere innen scenekunst som jobbet med et ungt publikum (i alderen 0-18 år). Norsk deltager var Babyopera.  

Korea–Nordic Connection 2019: Korea-Nordic Connection var et kunstner-utvekslingsprogram for koreanske og nordiske scenekunst-aktører som jobbet med erfaring og interesse for temaene: inclusion, diversity, equity and access. Norsk deltager var Grenland Friteater.   

Korea-Nordic Connection 2020 – 2021: Digital workshop med nordiske og koreanske deltakere. Tema for årets program har vært «Art and technology». Norsk deltaker var Transitteateret.

Støttet av Kulturdepartementet og Utenriksdepartementet.