OPEN CALL: Norway Now New York 2024

Danse– og teatersentrum / Performing Arts Hub Norway (DTS / PAHN) har startet planleggingen av vår årlige delegasjonsreise til New York som neste gang vil finne sted i januar 2024.  

I samarbeid med våre amerikanske samarbeidspartnere Lauren Slone og Mark Russell søker vi norske scenekunstkompanier som ønsker å arbeide aktivt og målrettet med nettverk og promotering i det nord-amerikanske markedet der hovedfokus er å tilrettelegge for langsiktig relasjonsbygging mellom norske scenekunstnere og et internasjonalt nettverk. 

Hovedaktiviteten under oppholdet i New York er vår pitch-session “Norway Now” søndag 14. januar der delegasjonens deltakere pitcher turnèaktuelle verk. Arrangementet streames live, og både live-stream og opptak distribueres til et internasjonalt nettverk bestående av programmerere fra hele verden. I tillegg består publikum av nord-amerikanske og internasjonale programmere der vi legger opp til speed-dating i etterkant av pitch-session. 

Utover pitch-session vil programmet i dagene før og etter bestå av nettverkstreff samt faglig påfyll. Det forventes at delegasjonens deltakere i forkant arbeider selvstendig med booking av møter med relevante samarbeidspartnere. 

Danse- og teatersentrum oppfordrer med dette norske scenekunstnere/kompanier som ønsker å legge tid og ressurser inn i å etablere og/eller videreføre samarbeidsprosjekter med nord-amerikanske/internasjonale samarbeidspartnere å søke plass i vår kommende delegasjon til New York.  

Vi bevilger NOK 16 000,- i reisestøtte pr. kompani. 

Egenandel må alltid iberegnes.   
Representanten må være tilgjengelig for å delta delegasjonens program i perioden 12-15. januar 2024. I tillegg vil det bli avholdt digitale informasjonsmøter høsten 2023.  Disse vil være obligatorisk å delta på. 

Utvidet søknadsfrist: 01. september 2023 kl. 16.00.*

NB! Endringer i planlagt program kan forekomme.

Svar på søknad vil foreligge senest 02. oktober 2023. 

Har du spørsmål?   

  
Ta kontakt med internasjonal rådgiver   

Kirsti Buchanan Ulvestad på mail kirsti@pahn.no   

Danse- og teatersentrum/PAHN 

*
NB! Vi gjør oppmerksom på at vi ikke er tilgjengelig for spørsmål mellom 01. juli - 13. august.