Informasjonsmøte!

Digitalt informasjonsmøte om søknadsportalen STIKK

Danse - og teatersentrum går nå gjennom en større revisjon av søknadsportalen vår: stikk.no. Meld deg på informasjonsmøte torsdag 7.april!

Danse - og Teatersentrum inngår i nettverket Norwegian Arts Abroad. Nettverket er en del av Kulturdepartementets virkemiddelapparat og fungerer som rådgivere for Utenriksdepartementet. Nettverket legger til rette for profilering av Norge i utlandet gjennom å forvalte tilskuddsordninger av kunstfaglig, nærings- og eksportrettet art. Sammen med Office of Contemporary Art Norway (OCA)Music Norway, Norwegian CraftsDesign og arkitektur Norge (DOGA)Norsk Filminstitutt (NFI) og NORLA, bruker vi søknadsportalen Stikk.no.

Denne våren går Danse - og teatersentrum gjennom en større revisjon av sin del av søknadsportalen. Derfor inviterer vi til et digitalt informasjonsmøte for å gå gjennom endringene slik de ser ut på stikk.no. Det vil bli demonstrasjon av de nye sidene og gjennomgang av søknads - og rapporteringskravene for ordningene UD Reisestøtte og den ferske Kickstartordningen 22. Kickstartordningen ble bevilget scenekunstfeltet vinteren 2022, hele ordningen vil bli presentert i møtet.

Møtet er digitalt, og demonstrasjonen ledes av vår internasjonale rådgiver Kirsti Buchanan Ulvestad.
Torsdag 7.april, kl 11.00. Varighet 1 time.

Spørsmål? Kontakt post@pahn.no