CINARS 2024

CINARS arrangeres for 21. gang i Montreal, Canada, fra 11. til 16. november 2024, og PAHN er selvfølgelig til stede!

CINARS er et internasjonalt scenekunstmarked, og regnes blant de største og mest betydningsfulle møteplassene for programutviklere, kuratorer og andre profesjonelle innen det internasjonale scenekunstmiljøet. Siden 2002 har PAHN hatt et nært samarbeid med biennalen CINARS, både for å øke kunnskapen om den internasjonale scenen og for å promotere norsk scenekunst, og i 2024 reiser vi nok en gang til Montreal! Vi håper mange fra det norske feltet ønsker å bli med til Canada i november.

Nordisk paraply med Nordics Combined

Vi er til stede i Montreal sammen med våre samarbeidspartnere fra Sverige, Danmark, Island og Finland i Nordics Combined. For kunstnere som ønsker å utforske Nord-Amerika som et mulig marked, er det viktig å tenke langsiktig og se de lange linjene, både i forkant av besøket til CINARS og i ettertid. Nordics Combined legger derfor opp til et omfattende program under en samlet nordisk paraply.

Stand, nettverksbygging, møter og fest

PAHN vil være til stede på CINARS på den nordiske standen, og tilbyr ulike muligheter for nettverksbygging, inkludert en nordisk fest og møter, nettopp for å utforske muligheter med både kortere og lengre planleggingshorisont. I forbindelse med delegasjonsreisen lager vi showreel, e-katalog og annet promoteringsmateriell både for Norden samlet og Norge spesielt.

PAHN bygger opp en nettside med informasjon om alle som deltar i den norske delegasjonen, også de som administrerer sin egen reise. Vi kan også være behjelpelige med å sette dere i kontakt med relevante bransjeaktører som skal være til stede. CINARS er en omfattende festival med en rekke seminarer, workshops, forestillinger, nettverksmuligheter som det vil være mulig å delta på.

Nordic Pulse – pitch session for nordiske kunstnere

En av hovedaktivitetene er Nordic Pulse, en pitch session med påfølgende lunsj og mingle. Her får 17 nordiske kunstnere muligheten til å presentere seg og sitt arbeid. PAHN har det praktiske ansvaret for Nordic Pulse, og seks norske kunstnere vil få muligheten til å delta.

Vi avholder informasjonsmøte den 23. april om støtteordninger for internasjonale reiser. Les mer her.

Høres det interessant ut å reise til CINARS for å delta på denne arenaen, eller har du allerede planlagt å reise og ønsker å bli inkludert i delegasjonen? Send en e-post til: Anders Rohlan Småhaug anders@pahn.no

Om festivalen

Dette internasjonale scenekunstmarkedet har blitt arrangert av CINARS annet hvert år siden 1984, og det har utviklet seg til å bli en av de mest betydningsfulle konferansene innen scenekunst i verden. Gjennom en uke fylles byen med forestillinger fra hele verden, workshops, nettverksarrangementer og en utstillingshall som bugner av deltakere. CINARS Biennale har blitt en nøkkelbegivenhet innen turnévirksomhet for scenekunst på verdensbasis og arrangeres for 21. gang i jubileumsåret 2024.

Les mer om CINARS her:https://cinars.org/cinars