OPEN CALL - NB8 Mentoring program

Jobber du med produksjon av dans i Norden eller i Baltikum? Ønsker du å jobbe med en mentor i ett år for å vokse og utvikle deg som produsent?

NB8 Mentoring Program er et kapasitetsbyggende mentorprogram og nettverk for freelance danse-produsenter. I 2022-24 vil NB8 Mentorprogram gjennomføre to intervaller med ettårige mentorprogram. Det er beregnet på produsenter fra hele Norden og Baltikum.

Mentoråret begynner i april 2023 i Finland, hvor alle utvalgte søkere og deres mentorer vil samles til en tredagers workshop 19. – 21. april 2023.

For andre intervall 2023-24 vil de utvalgte søkerne bli matchet med en erfaren mentor fra et annet land, i ett år. De utvalgte søkerne forventes å ha noe lederutdanning og/eller noen års erfaring fra profesjonelt lederarbeid innen dans/scenekunst.

I løpet av året vil deltagerne ha individuelle møter med hver sin mentor. Året avsluttes i Finland i mars 2024 med en avslutningssamling for å dele erfaringer og lærdom. Reise og opphold dekkes av NB8.

Det er viktig at du er tilgjengelig for reise 19. – 21. april 2023. Partnerorganisasjonene vil velge søkere og utvalget vil bli annonsert i november 2022.

Søknad og CV sendes som e-postvedlegg til: ulrika@artsmanagement.fi.

Søknadsfrist 16. oktober 2022 kl. 23:59

Søknaden skal ikke være lengre enn én A4-side og svar på disse spørsmålene:

- Hvorfor vil du ta del i mentorprogrammet?

 - Hvilke spesifikke deler/ferdigheter i arbeidet ditt som produsent ønsker du å utvikle videre?

- Hvordan tror du en mentor kan hjelpe deg med arbeidet?

For spørsmål vennligst kontakt prosjektkoordinator Ulrika Vilke (Arts Management Helsinki) på e-post: ulrika@artsmanagement.fi og Anders Rohlan Småhaug (Performance Arts Hub Norway): anders@pahn.no