Norway Now i New York gjennomføres for 13. gang!

I januar 2025 arrangerer PAHN vår årlige delegasjonsreise til New York, og vi har allerede startet planleggingen!


Norway Now: Open Call
Norway Now er vår årlige pitch session, der et utvalg av kunstnere får presentere turnéaktuelle verk for nordamerikanske og internasjonale scenekunstprogrammerere.

I samarbeid med våre samarbeidspartnere utlyser vi nå en open call der norske scenekunstkompanier som ønsker å arbeide aktivt og målrettet med nettverk og promotering i det nordamerikanske markedet kan søke om å delta på Norway Now. Hovedmålet er å tilrettelegge for langsiktig relasjonsbygging mellom norske scenekunstnere og et internasjonalt nettverk.

Arrangementet strømmes direkte til programmere over hele verden, og opptaket blir tilgjengelig i ettertid. Publikum i New York består av nordamerikanske og internasjonale programmerere, og vi legger opp til mingling etter presentasjonene.

Formatet er under arbeid, og mer informasjon om gjennomføringen kommer snart.

 

Nettverkstreff og faglig påfyll

Programmet i dagene før og etter Norway Now består av nettverkstreff og mye annet faglig påfyll. I forkant forventer vi at deltakerne i delegasjonen arbeider på egen hånd med å booke møter med relevante samarbeidspartnere.

Åtte kunstnere/kunstnerskap vil få plass i den offisielle delegasjonen og får mulighet til å presentere seg på Norway Now.

Vi oppfordrer andre interesserte til å delta på egen regning. Reisen til New York er tradisjonsrik og inspirerende, og delegater fra tidligere år kan vise til kontakt, bookinger og utvidet nettverk. Det er mulig å søke om støtte til møtevirksomhet og internasjonal mobilitet fra flere aktører, og den 23. april er det informasjonsmøte om støtteordninger for internasjonale reiser. Les mer her.

Arrangementet og delegasjonsreisen er støttet av Utenriksdepartementet og Generalkonsulatet i New York, og gjennomføres i samarbeid med Generalkonsulatet i NYC og Ambassaden i Ottawa, samt flere lokale samarbeidspartnere.

 

Ved spørsmål, ta kontakt med faglig rådgiver Anders Rohlan Småhaug, anders@pahn.no